Nevelés

Nevelési tanácsadás

Szeretné valakivel megvitatni a gyerekneveléssel, gondozással kapcsolatos kérdéseit?Elkészült új oldalunk sok érdekes információval, videóval és képekkel,hasznos gyermeknevelési tanácsokkal! www.joanyavagyok.hu  oldalon keresgess bátran,nézelődj az oldalon. 

 

Nehéz tájékozódni, hisz annyiféle nézet, könyv és eszköz „van forgalomban”. Mi az ami éppen az ön személyiségének, értékeinek, szemléletének megfelelő?

Szeretné fölkutatni a babával kapcsolatban fölmerült problémák okait? Miért nem alszik? Miért nem eszik? Miért nem szobatiszta még? Miért ilyen félős, miért ilyen aktív? Hol ennek a vége?

Nehéz dönteni? Menjen-e bölcsibe? Kire bízzam, amíg nem vagyok vele? Nem árt-e, ha beengedem a szülői ágyba? Megbüntessem, vagy inkább hagyjam rá?

Konfliktusok adódnak a családban? Nem egyeznek nevelési elvek? Folyamatos a feszültség, a terhek már nem viselhetők? Néha már úgy ébred, hogy fél, mit hoz a mai nap?

Babát vár, de úgy érzi, még nem készült föl eléggé? Kérdései vannak? El sem tudja képzelni, hogyan alakulnak a mindennapok? Jön a kistestvér, nem tudja, hogyan kezelje majd a helyzetet?

Érdemes leülni, megbeszélni mindezt akár négyszemközt, akár a család más tagjait bevonva, akár anyatársakkal együtt.

Időpont kérés és bejelentkezés szükséges!

 

 

Olszewszki Mónika ( Mihály Mónika)

telefon: 06- 70/ 70-37-912